Thursday, December 31, 2009

Gott Nytt År och försvunna tyger...

Som jag hoppas dyker upp i det nya året... Köpte en massa tyger från JNY, Tradera, S&S m.fl plus en Meedom bok och lite annat för merparten av mina pengar jag fick när jag sålde alla bebiskläder, leksaker osv på eBay. Ganska mycket. Skickades för ett par veckor sen från Sverige, men har alltså inte dykt upp. Ännu. Men som den obotliga optimist jag är, så hoppas jag ju att paketet bara är väldigt sent. Annars kan jag ju fortsätta att drömma om djungel, moln, apor och lejon, velour och fina roliga mönsterböcker... För jag har tyvärr inte råd att köpa nytt. Kanske man skulle fått det sänt i två omgångar istället, så man hade fått ett paket iallafall.... Nåväl, ingen idé att grubbla över.
Visar några bilder på annat jag sytt istället

litet lapptäcke av stuvbitar

(t-shirt sydd av två babyfiltar Jade hade som bebis. Man tager vad man haver I brist på mjuka tyger....)


Näst sista biten husvagnstyg...Finns en pyttebit kvar. Mönster är Ottobre linnemöster förlängt till klänning

Örngott åt Jade så att hon ska använda SIN nya fina platta kudde, istället för min stora vuxenkudde. Icke sa nicke, den vill hon inte ha. Hon vill hellre ha en kudde som man får nackspärr av för att det är som att ligga i en pulkabacke.

GOTT NYTT ÅR, och håll tummarna för att paketet kommer fram..... För visst kan det ta flera veckor ibland (say Yes, please...)

20 comments:

 1. Gott Nytt År!!
  Vilket fint lapptäcke och den lilla återanvända t-shirten var ju så söt.
  Jag håller tummarna på att paketet kommer fram snart och med detta snökaoset har det nog bara blivit lite försenat.

  ReplyDelete
 2. Gott slut och härligt nytt =) Tror nog att dina tyger kommer snart. Själv bor jag i samma stad som SoS men det händer att jag beställer från deras hemsida och det kan ta 1-2 v innan det kommer ...
  Nu ska jag se om katten vill komma hem, folk smäller som galningar nu.

  ReplyDelete
 3. Jag håller tummarna för att dina tyger ska komma fram snarast! Jag väntar själv på tyger från JNY och det är trist att vänta när man vill sy NU.

  Fina saker du sytt som vanligt :-)

  ReplyDelete
 4. Gott nytt år! Mycket fint du sytt! Jag gillar matchningen på husvagnsklänningen.
  Förresten tror jag paketet kommer. Posten har så mycket innan/över jul så det är därför det är sent. Have faith!

  ReplyDelete
 5. Gott Nytt År till dig med. Vad mycket fint du sytt. Håller tummarna för Att ditt paket dimper ner hemma hos dig snart.

  ReplyDelete
 6. Gott Nytt År! Säger som alla andra, ditt paket är nog bara försenat i all julpost! Hoppas att det dyker upp hos dig snart annars skulle det ju vara otroligt trist... Fina saker du sytt nu igen, tycker det var en kul idé att sy en tröja av en bebisfilt. Söt blev den också!

  ReplyDelete
 7. Godt nyttår! Pakken kommer nok. Alt går supersent i juletida.

  ReplyDelete
 8. God fortsättning! Hoppas att ditt paket kommer fram! Det är nog bara väldigt mycket paket i omlopp så här kring jul och nyår!

  ReplyDelete
 9. Underbart fina saker! Gott Nytt År! /petra.h

  ReplyDelete
 10. GOTT NYTT ÁR!
  Hoppas pá att fá njuta ännu ett ár av dina fina saker, roliga inlägg och vansinniga kommentarer.
  Orooa dej inte posten är att lita pá ;)

  ReplyDelete
 11. Gott nytt år!! Håller alla tummar :-)!

  ReplyDelete
 12. God fortsättning på dig...Oroa dig inte , det är säkert försening efter JULHELGEN...
  Onskar dig allt fint i år och massor med skapande!

  ReplyDelete
 13. Gott nytt år!
  Håller tummarna för att paketet bara är lite försenat. Fina kläder du sytt!

  ReplyDelete
 14. Godt nyttår til deg!
  Så fine ting du har sydd, likte spesielt godt lappeteppet:)

  Krysser fingrene for at pakken med alt der herlige i kommer til deg snart!!

  ReplyDelete
 15. Posten är stäng och personalen är på karibeans resa, men paketen kommer säker! hur gör man en lapptäcke? ingen anning, men älskar din. Förresten varit på ikea och hittar inte den rosa vågande tyg, inte heller kaninerna på ålhens, frågat personalen och ingen som visste, kan det vara sortiment från tidigare "centuri"? eller de som vet är också på semester resa. Ha en ett jätterolig årstar med dina små söta ungar, kramar! aleisa
  ps. har en ideé till oss som vill tillbaka till 38 strl, vill du va med?

  ReplyDelete
 16. Paketet dyker nog upp ska du se! Det måste det ju göra...!
  Hoppas du haft ett skönt och roligt nyår- själv har vi använt jullovet till att först ha en unge jättesjuk i 5 dagar och sedan 2 friska dagar och sedan nästa unge ...och på köpet hittade vi löss (!!!)också igår så idag har det lusats vill jag lova. Har sluppit dem hittills men nu var det klippt! Äldste sonen har typ 4mm långt hår nu kan jag ju avslöja. Och maken skickades att inhandla nitfree och lusmedel! Hoppas nu att det funkar- avskyr de små äckliga krypen! 2010 kunde ju ha börjat roligare...! Men murphys lag förstås!

  Nu ska jag fota och försöka sy lite...också

  ReplyDelete
 17. De som är med på den nya projekten, är ia nyckelpigga och jag, vi kan skriva på svenska, o på spanska, och då kan du träna din spanska, fast detta är 38strl-mål, ska du med?
  Klistremärkerna, ja, de fick jag av dig, de tyckte de var så finaaaaaaa, att varje gång kommer ett nytt paket, letar de efter nya klistermärker, du vet vad är bra för barn!

  ReplyDelete
 18. Att dom inte har fattat det liksom.........dálig infraestruktur i de här länderna. men med de ideér och kunskaper som vi sitter inne med tycker jag att vi borde fá tjänsten som komunikationsminister.....minst!!!

  ReplyDelete
 19. Hejsan! Hoppas att det var ditt försvunna tygpaket som mannen fick hämta! Tyvärr vet jag inte om det bara är det bruna nattågs tyget som bleker sig och noppar efter få tvättar men risken finns väl att det är samma med de andra:( Jag är så sugen på framför allt det limegröna men jag tror jag ska avvakta lite och se vad andra tycker om det först.Har i övrigt inte mycket erfarenhet av Jofotex tyger men sonen har ju en elefant tröja som han haft länge och den har hållit sig bra.Avskyr kläder som bleks och noppar och har jag dessutom lagt ner energi på att sy dem känns det ännu mer irriterande. Ha det bäst! Själv är jag hemma med nästäppa och ont i huvudet:( Dag 3 med huvudvärk känns inte bra alls, hoppas på en huvudvärksfri dag imorgon men de planerade middagsgästerna får nog hålla sig hemma...

  ReplyDelete
 20. Hej igen!! Jo spraylim är toppen! Jag har köpt mitt hos Bibbi (Bibbis textil, kolla http://www.sysidan.se/company/view.htm?ID=10 där hon har en PDFfil).
  Vet inte annars var man kan få tag i det..
  Lycka till!
  Kram

  ReplyDelete