Sunday, March 7, 2010

lite snabbt bara...


Först ut, en klänning åt Jade, sydd i det underbara apor lejontyget. Love it! Tyget är så fint och Jade älskar klänningen fastän den inte är rosa...

Och nu veckans hjälp...
Det verkar som jag kanske ska åka hem till Sverige om en månad eller när jag nu får tag i biljetter åt mig och mina två vildbasare, och då vill jag ju köpa massor med tyg förståss. Fast det kan jag ju inte, eftersom resan kostar en hel del och för att jag inte har ett visakort. Finns det någon med Paypal som skulle ha lust att hjälpa mig att beställa lite tyger innan jag åker hem till Sverige? De kan skickas till min moster i Stockholm, så kan jag ta med mig dem i bagaget när jag åker tillbaks tll Australien. Jag betalar avgifterna associerade med Paypal såklart, och så kan den som hjälper mig få beställa nån meter tyg eller lite slantar som tack för hjälpen...

Go'natt!!!

21 comments:

 1. Jag har inte paypal annars hade jag med glädje hjälpt dig! Det är så att du inte kan betala till svenskt bankkonto? Din moster har inte paypal då? Så kan hon betala någon av oss och sedan få pengar av dig?
  Nä, det är nog enklare med någon som har paypal. Hoppas det är någon som kan hjälpa till. Annars får du hojta så går det nog att lösa ändå
  Sov Gott!

  ReplyDelete
 2. Fin klänning! Visst är apor och lejon tygerna helt underbara?! Tyvärr har jag inte Paypal så jag kan inte hjälpa dig...Hoppas att det löser sig och att det blir en Sverige resa och att du kan få med dig en massa härliga tyger i bagaget tillbaka!

  ReplyDelete
 3. Nu har jag missat massor vad glad lilla Max måste vara över att ha fått något sytt av mamma. Söt den blommiga lilla hättan är sitter som en smäck. Och klänningen här är också söt kanske Max kan ärva som sommar linne nästa år.
  Jag har tyvärr inte paypal men ser att någon annan ovan har det så du får hjälp. Hur länge skall ni vara i sverige? Skall du flyga med barne själv är inte resan ganska lång?
  Hoppas du fick njuta av höst solen i fredags. Mia

  ReplyDelete
 4. Ja, vi har ju använt paypal tidigare mellan oss, så hör av dig om du vill.

  ReplyDelete
 5. Jättefina saker du gjort på sistone:) Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med paypal för det har jag inte men jag önskar dig all lycka till med tygletandet och önskar dig en trevlig vistelse i Sverige. Vill dessutom passa på att säga att jag har något till dig hos mig. Kika gärna in.

  ReplyDelete
 6. Superfin!!! Kul med resa till kalla Sverige!! Exotiskt för kidsen :-D

  ReplyDelete
 7. Så herlige aper!

  Og så gøy med Sverige tur, kanskje ikke så ofte dere er der??

  Jeg har Paypal, men bor jo i Norge, så det blir nok litt tungvint med tanke på å få tak isvenske stoff.. Håper du får hjelp til stoff kjøp hos noen av de over:)

  ReplyDelete
 8. Vad mycket fint du sytt:)
  Behöver du fortfarande hjälp hör av dig, jag har allt:)
  Kul att du skall till Sverige...då kan du fynda tyger på plats!!!

  ReplyDelete
 9. Vilken lyx med Sverigebesök. Hur låååååååång är inköpslistan? Du får väl resa med typ 2 outfits per person och 2 extra tomma resväskor om du ska få plats med alla inköp. Vet så väl hur det är... Man vill liksom få plats med allt från Djungelvrål till svenska pockets och sagoböcker, en Skogaholmslimpa och Estrellas dippsåser, svenska sagor på CD, lingonsylt i korv, chokladpudding och tonvis med annat som BARA går att hitta där våra rötter hör hemma.Typ hela VillaVilleKulla med tillhörande plastPippifigurer vore ju häftigt att klämma ner till lillan i en resväska... Leksaksvarianten då... Inte riktiga villan... fast det vore ju inte helt fel det heller. Och kilovis med tyger, mudd, kantband och andra sytillbehör då förstås.

  Har inget PayPal men hoppas det löser sig ändå. Klurigt det där. Jag anlitar svärmor i USA när jag shoppar online. Men vi har kreditkort också, det går ju så mycket lättare då. Lycka till.

  Har du rest med båda barnen så där förr? Jag är van "mamma reser själv med både ett barn, två barn och två barn med bebis i magen" både kort och över Atlanter och andra hav typ NZ-Sthlm. Har gjort det mesta och undrar så här i efterhand hur i h-te jag kunde göra det men det går. Kalla mig SuperMorsan. Nästa års VUXEN-adventskalender (??? sälja in till SVT och tjäna en extrahacka för att finansiera min virk-obsession???), målgrupp: andra vanliga och ovanliga morsor i hela världen. Vi är alla helt fantastiska, oumbärliga och helt sanslöst galna ibland. Precis som det ska vara. När bär det av?

  ReplyDelete
 10. Vilken fin blogg du har!

  Trevlig tisdagskväll,
  Kram Camilla

  ReplyDelete
 11. Jättehärlig! Hoppas att det löser sig med tygshopingen. Dessvärre har jag inte paypal, annars hade jag gärna hjälp dig.

  ReplyDelete
 12. Hej!

  Jag mejlade dig för några dagar sedan, men vet inte om du fått det..?

  (Jag har inte Paypal, men om ingen kan köpa tyg så kanske jag kan göra det ändå med vanligt visakort!)

  Kram

  ReplyDelete
 13. Hej! Tråkigt med priserna. Höra va dig om tomten skulle komma tidigare i år. Amanda

  ReplyDelete
 14. Söt klänning! En award till dej finns på min blogg.

  ReplyDelete
 15. Kul med en resa "hem"! Hoppas att du får tag på tyg!

  ReplyDelete
 16. Hej! du har fått en award av mej, du kan hämta den på min blogg.

  ReplyDelete
 17. Du åker ju snart hem på Sverigebesök men kanske blir det inte så ofta. Då kan denna länk vara en räddande ängel. Jag ska genast bli stammis.

  www.candyfromsweden.com

  ReplyDelete
 18. OJ, är det snart ni ska hit? var nånstan i Sverige? åh, vad härligt att ni ska det!
  jag har ju payson eller paypal, har du fått hjälp? annars om du är här i sverige säg till, mejla mig, jag har emil och lite mer som ska skickas till den plats du är i landet. glömt inte det!

  ReplyDelete
 19. I just came to you through Foxs Lane. I saw that you are from Sweden but living in Australia. My husband is from Sweden too but moved to America when he was five. We live in country Victoria, and don't know any Swedes here! Today we were in Ikea & Mark stocked up on all his favourite foodie treats. Hope to visit again, but unfortunately I can't read/speak Swedish! xo

  ReplyDelete
 20. hej vad kul!, så ni är snart här, jag är i helsingborg, men mejla exakt adressen, för jag kan skicka redan nu, din emil bit och lite mer, busgods har ett underbart paketpris, dvs frakt för paketet skickar man, inte dem, hahahaha.

  ReplyDelete