Tuesday, November 17, 2009

Adventsljusstake...


Vet nån vart man kan köpa en sån där liiiiten adventsljusstake som man kan ha i bilen?? Jag bara måste faktiskt ha en sån... Tänk vad kul att köra omkring med en adventsljusstake i bilen och sjunga "nu är det jul igen" och "räven raskar över isen"? (Fast här blir det nog mer "nu är det varmt och soligt igen" och "kängurun hoppar över vägen" istället, men iallafall...)


Om nån vet, pleeeease let me know.

8 comments:

 1. tyvär vet jag inte vart du kan få tag på en sådan!!
  Jätte härlig bild lite avis blir man ju när ni har så varmt och skönt, här har det rengnat och varit grått i tre veckor, man vet inte om det är morgon eller kväll längre =)

  ReplyDelete
 2. biltema har haft vet jag förr men sen hur du ska få den till dig blir ju ett projekt:)

  ReplyDelete
 3. Vilken härlig bild men blir glad i hela kroppen. Vet inte riktigt var man kan få tag i en sådan adventsljusstake. Hittar jag en skall jag skicka den till dig.

  Trevlig sommar /Mia

  ReplyDelete
 4. Å vilka små sötnosar!

  Ha Ha! Jag förstår ditt desperata rop på hjälp. Tänkte att jag skulle försöka googla fram nåt, men precis som när du försökte med bilbarnstol så gick jag bet den här gången... (Och då brukar jag ändå lyckas få fram det mesta på nätet.)

  Hittade en (ful - men det gör kanske inget) billjusstake från Rusta i ett test på Smartson, men testet var några år gammalt och den fanns sorgligt nog inte kvar på Rustas hemsida vad jag kunde se iallafall.

  Hittade sen några annonser av begagnade miniljusstakar, men de var borttagna eller sålda.

  Läste även lite om billjusstakar i en text på popularhistoria.se. Kanske är det så illa att du helt enkelt är några år efter dess storhetstid...

  Åh! Nu var det nära ögat att jag hittade rätt. Men icke! Hittade just den för mig helt nya sidan "truckshopen.com - butiken för killar och tjejer med stora rattar". Vet inte om du känner till den sidan, men tyvärr fanns inte någon liten ljusstake där längre, bara en 12 v-julgran.

  Nu måste jag göra lite annat, även om det är svårt att slita sig, känns som att jag börjar komma nåt på spåret... Men jag lovar att återkomma om jag skulle stöta på det du söker!

  Hoppas att någon annan har lite bättre koll på läget.

  ReplyDelete
 5. Hahaa! Klart du måste ha en sån, hoppas du hittar en!
  Härlig bild! :-)

  ReplyDelete
 6. Kikar förbi o tipsar dig som tävlat hos mig tidigare att jag nu dratt i gång ännu en kulig en:

  http://uj76.blogspot.com/2009/11/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart_17.html

  ..med chans att vinna 1 presentkort från en finfin barnbutik! Kika gärna in o delta i den med =)

  ReplyDelete
 7. nej emilie, det blir för dyr till dig, skicka inte flera paketer, den första har inte kommit, jag är nöjd om du skanna lite hur skulle knappas ihop, och alla i delar små skala, genom mejl, och då ritar jag själv mönster, jag kan det, vad söta är dina trollar, helt underbara!
  så kul om jag kunde se de två i MBM kläder, lada du, snälla.
  annars tycker dit beslut att sova mer och sy mindre, måste jag efterapa, klarar inte mer, min lilla ammar och jag är samsta humör hela dagn, så bra beslutat. njut av sommaren!

  ReplyDelete
 8. Sá söta!!
  Ja det är tur att man inte lever det vilda 20-árs livet längre, ett under att man överlevde. fast kul var det. Nej, nu ár det hemma-och-virka -i-soffan som gáller. Tánk att man kan förándras sá..;)

  ReplyDelete