Tuesday, November 17, 2009

Elljustake till bilen åt mamma, och fina nya kläder åt barnen...


Fast det var ju inte så lätt att fota barnen eftersom de aldrig står stilla. På det här fotot står de någorlunda stilla, eftersom de har hittat en liten vattenpöl som går alldeles utmärkt att hoppa i. En jättefin Pippiklänning åt Jade och en supersöt skjorta åt Max, båda från Aleisa som syr under namnet made by mama. Klänningen vann jag i en utlottning, och skjortan fick jag bara för att Max inte skulle bli utan. Tack så jättemycket Aleisa, och som du ser sitter de perfekt på båda två, och lär bli flitigt använda. Jade vill inte ta av sig klänningen vilket är ett mycket gott betyg. Ska bli kul att se hur det blir vid baddags. Jade har en Pippi t-shirt här hemma som är så urtvättad att man inte ens kan se att det är Pippi på den, och den var med i badkaret några gånger eftersom Jade vägrade ta av den (förrän den var dyngblöt såklart, då är det ju inte så kul längre). Fast klänningen får hon inte bada i, och förresten är hon ju lite äldre nu så det går nog att förklara att Pippi och herr Nilsson inte gillar vatten sådär värst mycket...
Och jag hittade en elljusstake till bilen på eBay UK, så nu är alla ganska nöjda. Utom mannen möjligtvis, han tycker att bilen är en bil och inte behöver allt som jag tycker den behöver. Jag vill ha reindeer antlers och en röd nose till bilen också, men se det tycker inte mannen....

10 comments:

 1. Så fine de er, heldige deg som vant! Og så søte de er på bildet under også:)

  Godt du fant biljulelysene dine!!

  ReplyDelete
 2. Ännu en söt bild på barnen tänk att en vattenpöl kan vara till hjälp ibland. Och kläderna sitter fint på.

  ReplyDelete
 3. Super fina kläder och barn! Vilken tur du hade som vann!!!:)

  ReplyDelete
 4. Härligt att du hittade en elljusstake!
  Sötisar också! :-)

  ReplyDelete
 5. Fina kläder på söta barn. Grattis till vinsten.

  ReplyDelete
 6. Och jag, lilla jag, vad ska jag säga?, dina små goa bitar gör mig skittglad, garna syr jag till igen. tack jade och max, stolt är jag! får jag låna bilden???? snälla snälla!

  ReplyDelete
 7. Vilka fina kläder du vann! Och vad bra att du fick tag på en elljusstake! Jag har tittat runt lite i affärerna efter en, men har inte hittat någon. Bensinmackarna borde ju ha tycker man, i samma hörna där wonderbaums och tärningar att hänga i backspegeln huserar ;-) Ha det bra!

  ReplyDelete
 8. Tack för kommentaren om hoodien i min blogg!
  Jag använder mönster från Hanne Meedoms bok (finns att beställa på adlibris.se). Det går egentligen att använda vilket tröjmönster som helst och så sy på en luva och sprund i halsen.

  ReplyDelete