Saturday, November 21, 2009

Max mysbrallor


I brist på annat får jag visa upp ett par mysoveraller eller vad det nu kan tänkas heta, åt Max. Knäppning i grenen och ena axeln, och applikationer. Tyget är eBay-fyndat stretchfrotté, och det bruna tyget är nog från loppis skulle jag tro. Mudden är från Spotlight, och Max är från mamma och Pappa. Här har han fått nog och tänker gå utan mig och Jade. (Kan ju tillägga att grinden inte går att öppna hur mycket man skakar och ruskar på den, och skriker åt den. Max alltså, inte jag även om jag skriker åt den ibland jag med. När den låser sig och man har armar och händer fulla med matkassar, barn och allt annat. Men det är en annan historia.) Nu ska jag gå och njuta av hundra graders värme och luftfuktighet a la badkar. Då går det så lätt att sova menar jag... Rör mig och jag dör av värmeslag liksom... Godnatt!

13 comments:

 1. Så söt dress!! Låter ändå härligt med värme tycker jag...

  ReplyDelete
 2. en sånt dress med äpple aplikation, skulle jag ha på mig, om jag varit en bebis,gud vad den är söt!, och vad som finns inuti, som tillhör mamman och pappan, det är bara MUMS. tack för alla foton och för sista mejl, det värmer och hjälper otroligt mycket! kramar!

  ReplyDelete
 3. Så söt dress! Ser härligt mjuk och skön ut! Ha det gott i värmen, här är all härlig snö bort regnad så nu är det bara grått och november trist:( Tur att det snart är jul!

  ReplyDelete
 4. En sån söt dress måste vara skön att ha på sig när det är varm. Lite avundsjuk är jag nog på värmen ändå trots att du tycker att den är outhärdig. Man får inte direkt ligga och vila sig när man har barn så då blir det väl ännu jobbigare när det är varmt.

  ReplyDelete
 5. Så söt! Låter ändå skönt med värme, här (Göteborg) har det varit 3,5 timme sol på hela november, förutom idag, då var det nog lite sol tror jag? Ha en bra helg!

  ReplyDelete
 6. Så kul buksedress!

  Varme og sol høres deilig ut, nyt det:)

  ReplyDelete
 7. Åh så söt! Helt underbar!

  ReplyDelete
 8. Sicken fin liten rumpa! Och jag blev så lycklig när jag såg att du kommer att få julefrid i bilen! Kram

  ReplyDelete
 9. Supersöt! Konstigt det låter att höra om 40 graders värme och fuktighet! Här är jordens tråkigaste väder kan jag upplysa dig om...grått, regn och mörkt! Tur att man snart kan plocka fram julstjärnor och annat att pigga upp sig med. Annars är jag inget fan av hög luftfuktighet direkt, men värme och sol är ändå skönt...tusen gånger skönare än det vi har här i alla fall! Ha det gott!

  ReplyDelete
 10. Hmm, vet inte om jag fattar frågan riktigt, men på en ring, den stora, skulle jag tippa på att det kan få plats 22-23 bokstäver. På den mellanstora brickan, som hänger ner kan det beroende på om man stansar namnet stående eller liggande få plats 6 bokstäver stående och 8-9 liggande. Den lilla avlånga kan det få plats 4 bokstäver stående och kanske 5 bokstäver liggande. På fyrstaven kan det få plats 7 bokstäver stående.

  Jag satt just och funderade häromdagen om jag hade missat en beställning från dig. Hör av dig om du vill beställa, annars kanske du kan göra ett försök själv?

  ReplyDelete
 11. hihi, jag hämnade på sybloggvärldens efter jag hade köpt mässa POP kläder till mina barn, och märkte att plånboken mådde riktig dåligt. men nu är det samma, köper alldeles för mycket tyg, och band, och har gåt på minus. vet inte vad är bäst.

  ReplyDelete
 12. Hej!
  Vilken kontrast om jag jämför med vårt väder.
  Vilken liten myskille i de där brallorna!

  ReplyDelete