Friday, April 17, 2009

Sprätta, sprätta, sprätta.... Papperskorgen nästa!


Så här skulle overallen se ut. Men det gjorde den ju inte riktigt... Luggen på tyget hamnade åt fel håll på bakstycket, så jag klippte ut en ny bit, med då hamnade en av tryckknapparna snett. Försökte bända loss den och det gick ju jättebra, förutom att det nu är ett stort hål i tyget istället. Nu kan det ju inte bli så mycket mer fel tycker man ju, men se då dyker det upp en spricka i köksbänken. Och en väldigt arg make som tycker att jag kan gå lös i garaget istället för på köksbänken... Jag ska nog införhandla en sån där prymtång om jag kan hitta nån här! Så i brist på syalster, så sätter jag in några bilder på mina finaste alster någonsin - mina barn... Lika bånstyriga som min symaskin,men väldigt gulliga!! (Overallen ligger på bordet , jag ska banne mig göra färdigt den så jag kan lära mig av mina misstag och inte göra om dem...)

6 comments:

 1. Vilka söta små alster du har! :)

  ReplyDelete
 2. Vilka sötnosar!!

  Mössan, prova så här: Sy ihop de två delarna i ovalerna så att du har en tub. Vik upp ena så att rätsidan är inuti. Du har nu som en mössa med en "månskäröppning" upptill. Sy ihop den från V-botten till v-botten. Vänd, klart. Var det begripligt?

  ReplyDelete
 3. Har också haft en sprätta-kväll men singoallan blev dock till sist ok...Har förresten utmanat dig i min blogg. Hoppas att du vill vara med, inget tvång dock!! Hur gick det förresten med kragen?

  ReplyDelete
 4. Kul att det gick, men synd att han slängt bort halva favoritmössan.. Du får sy en ny favorit :-).
  Trevlig helg!

  ReplyDelete
 5. Tack tack! Det går bra det! :0) Då länkar jag till dig med :0)

  ReplyDelete
 6. Tack för ditt fina inlägg och dina varma ord!

  Vilka söta barn och kläder du har på din blogg...

  ReplyDelete