Sunday, September 13, 2009

30 grader och vår!!

Hittade ett gammalt örngott i gömmorna, och tänkte att det nog kunde bli något åt Jade! Visserligen är gröngult inte min favoritfärg efter en lång vinter med samma färg ur näsorna på barnen, men men. Nu är det vår (för idag var det 30 grader ute) så förhoppningsvis blir detta det enda gröna på Jade på ett bra tag!! Lite pill med kantbandningen som vanligt, det tar ju lite tid liksom... Annars gick det bra, om man inte räknar med märkena på köksgolvet från hammaren. Måste nog införskaffa en prymtång, om de nu existerar här för maken är mäkta trött på mitt bankande och svärande och alla märken från hammaren på golv och diverse fingrar.

Max fick dagen till ära en liten Gynther blus, som maken tyckte såg ut som en klänning. Fast det är klart, han vet mycket lite om skillnaden mellan en klänning och en top. För mig är längden ett kriteria för huruvida plagget är en klänning eller ej. För maken är plagget en klänning om det går över naveln. Typ. När vi går och handlar tillsammans (mycket sällan) tycker han att mina val av klänningar ser ut som tält för gravida kylskåp. Han hittar däremot jättefina "klänningar" åt mig(läs supertighta korta topar) som skulle få vilken toplessdansös som helst att gå i kloster. Nåväl, när man har passerat trettiostrecket och lite till, och har fött två 4.5kg bebisar så vill man helst inte gå omkring i makens val av klänningar...
Skjortan är finare på riktigt, ser ganska blah blah ut på bild.

Så här såg det ut på stranden idag, nån som bestämde sig för att ta med sig vardagsrummet utomhus.

11 comments:

 1. ÅH, så avis jag blir, vill också ha 30 grader varmt...

  och du, du kan få hjälpa mig med tyskan i pixiemönstret...tyska har jag läst i 2 år för mycket länge sedan....ska se hur det går...;-)

  Tycker att Max tröja var superfin! Jo, det manliga släktet verkar ha underliga idéer om vad som är snyggt på en kropp som fött, i mitt fall, 3 barn...vet egentligen inte vem som har rätt- är det vi som är för kroppsfixerade eller är de de som är för 6fixerade...;-)

  ReplyDelete
 2. Fina kläder du sytt till barnen! Jag gillar tygvalen, även den gröna ;)
  Va härligt med vår också! Fast jag måste säga att jag inte vill ha trettio grader nu... jag vill ha minusgrader och frost på gräsmattan på morgonen =)

  ReplyDelete
 3. Snygga kläder i snygga tyger - speciellt det gröna :)

  ReplyDelete
 4. Gillar den gröna sååå mycket! Jättefina, vore kul att se livebilder :-)

  ReplyDelete
 5. Så jättefina kläder! Älskar Jades topp!! Kantbandet ser jättefint ut!

  ReplyDelete
 6. Jeg likte også den grønne toppen kjempegodt!
  Og den andre er så kul:)

  Håper mønsterne finner fram til deg snart!!

  ReplyDelete
 7. Jag har inget emot hösten, men trettio grader och vår låter ju inte så dumt! Jag tycker att båda blusarna var jättefina!

  ReplyDelete
 8. Det är väl perfekt med en snorfärgad tröja om förkylningarna återkommer, lite kamoflage liksom! Men vår låter också skönt!

  ReplyDelete
 9. va fin blusen blev. verkligen jätte söt och jag ölskar gul/grön kombon (alltså ej den snoriga kombon). och 30grader är INTE vår utan sommar. Här är det 15grader och folk vägrar lägga undan sina flipflops och tryckknappstången har räddat oss här hemma. jag älskar min.

  ReplyDelete