Tuesday, September 15, 2009

Fyndat!

Fyndat!!Fast det kan man ju inte kalla det när man länsat det gemensamma kontot på alla besparingar för att kunna betala för tyget. Men det var ett måste-ha-objekt.. Jag ska sätta upp den i barnens rum (när vi har flyttat in dem tillsammans och när jag har röjt undan såpass att man kan ta sig in genom dörren. Just nu ser hela lägenheten ut som en blandning mellan dagis och slagfält).
Max och Jade tycker att det är jättekul att hjälpa till med tvätten (dra ur all vikt tvätt ur tvättkorgen och strö lite fint runt om i lägenheten) och hjälpa till att laga mat i köket (Jade tappar mjölkkartongen i golvet medans Max länsar alla lådor och skåp på bestick och kastruller) för att sen hjälpa till att plocka undan (genom att sitta och titta på medans mamma försöker röja undan det värsta). Men gulliga är de...

Håller på att sy lite t-shirtar och sånt, men de är inte klara än. Det har varit en massa bra TV program, så jag har sprungit mellan TVn och symaskinen. Och sytt fast muddar ut och in och bak och fram för att jag kollat mer på TVn än på vad jag hade i händerna.

Nu ska jag sova, go'natt!

15 comments:

 1. Jo det förstar jag att det var ett maste-ha!! :)

  ReplyDelete
 2. helt helt underbart. jag är såååååå avundsjuk

  ReplyDelete
 3. Oj vilket underbart tyg, förstår att det var ett måste ha =)

  ReplyDelete
 4. oh, my god!!!! var hittade du den godis?

  ReplyDelete
 5. Jättesnyggt tyg! Fina saker du syr. /petra.h

  ReplyDelete
 6. For et stilig stoff! Det kan jo frise opp ethvert rom:)

  ReplyDelete
 7. Tyget var riktigt härligt! Känner igen det där med kaoset i vardagen...

  ReplyDelete
 8. Nån dag ska jag förklara storheten med att kantbanda för dig. Måste bara fundera själv på varför det är så stimulerande... ;)

  ReplyDelete