Monday, September 28, 2009

Lite lajv


Max i sin blommiga skjorta! I can walk all by myself.....


En riktigt tjejjigt rosa med rosor klänning åt Jade. Ostruken såklart!!!Familjefoto typ. Ska man ha båda två på samma foto, så får man vara snabbare än blixten. Och med min kamera så funkar inte det....

12 comments:

 1. Herlige bilder!!
  Og den rosa kjolen tipper jeg blir gost mottatt:)

  Og takk igjen for de søte stoffene, syns eplekjolen ble så fin:) Håper du får mønstrene dine snart! - neste gang får jeg sende dem rett til deg:-)

  ReplyDelete
 2. Kul med familjefoto ;o)

  Men framförallt, roligt att få veta lite mer om dig!

  Kram

  ReplyDelete
 3. Tja, det är nog ett av de större problemen med att ha många barn; att lyckas få med alla på samma bild...

  ReplyDelete
 4. Vilken härlig frilla din Max har! Ser så nöjd ut! Klänningen borde väl Jade gilla...rosa, flickig osv osv: vad mer kan en tjej begära (i den åldern)?

  ReplyDelete
 5. Kul att fá veta nágot om dej. Hárdrockare, hi hi! Du har sá söta barn och jag ságer som Fia, underbar frisyr din max har.
  Vet inte om du skickade adressen, hit har den inte kommit.

  ReplyDelete
 6. Klanning far full pott. Kalasfin med kantbandning och allt. Har nu lyckats sy en grytlapp (yeeaaahhh) och ska ikvall gora min forsta kantbanding... Tips? Max friss paminner om min Luca's friss i samma alder. Typ bebis med gammal farbror friss. Ha ha ha! Vilket charmtroll.

  ReplyDelete
 7. Fina bilder och fina kläder. Klänningen var jättesöt!

  ReplyDelete
 8. Fick ditt mejl. TACK!!!
  Jag har som sagt inte sá bráttom ta det lugnt!!
  Vi hörs!

  ReplyDelete
 9. Jag har ju en coverlock och dekorstickningen är avigsidan av min täcksöm/tvillingsöm. Tycker faktiskt att den är riktigt fin, men allrahelst hade jag velat haft en trippelsöm och använt den avigsidan. Det är ju farligt att vara nöjd med det man har menar jag ;)

  ReplyDelete
 10. jag kan inte heller ha en bra bild med både tjejer, man få fuska med photoshop kanske, hehe. så finfin rosa klänning, min stora skulle älska det. jag är så fortjust till maxi, han ser ut som en blåbärmuffins och vill smaka på, jag menar den här blommiga skjorta var en av mina favvo, hos dig har jag flera, hoppas du får sy ett antal så killen blir den populärast young fashion boy i australien. Släpp inte taget och lyssna inte på maken. kram kram!

  ReplyDelete