Sunday, May 17, 2009

Tävling hos DELMO


Titta vad fina saker. Haklapp till dreggelmonstret, trädskallra till lilla trädkramaren eller en liten neccessär till mammans alla pengar (eller nappar). Skynda, skynda och besök. Vill du också tävla, så gör det innan den 22!!

5 comments:

 1. Hej! Grattis, visst går det bra att betala med paypal vad jag har förstått så tar dem en avgift på 5,4%, paypal kontot är under manna81@hotmail.co.uk hur ska jag skicka paketet? Posten eller dhl?/Amanda aka mannagryn

  ReplyDelete
 2. då gissar jag att dhl är pålitligast

  ReplyDelete
 3. Det var helt rätt fast paypal vill bara ha 5,4% inte 5,7% det blir 219kr istället. Kan du maila/ kommentera adressen som det ska skickas till så skickar jag det asap.

  ReplyDelete
 4. Tjoho! Min lille kille sov från 20:30 till 8:30 idag i sin egen säng! (endast med två mål mat emellan) och han somnade om igen när jag la ner honom på bara 1 minut! Äntligen utsövd... Det låter på hur du har det som om att jag kanske egentligen borde passa på att sy nu medan Lucas inte är speciellt mobil =)

  ReplyDelete
 5. Ja, vore kul att lära sig sy faktiskt! :0) Jag skulle sy en hel garderob till mig själv då tror jag...men drömma kan man ju! :0)

  ReplyDelete