Thursday, May 28, 2009

Tidig senilitet.

Hur är det möjligt att man kan gå till affären med en lista på sex varor, och komma hem med fyra? Inte för att dessa varor var slut, eller för att de var för dyra. För att man "glömde". Hur är detta möjligt?

För min man är det inte bara möjligt, det är ytterst troligt. Eller rättare sagt ett faktum. Han jobbar som IT consultant och inom software sales under veckorna, och är organiserad och professionell som få. På jobbet that is. Lämnar han hjärnan där innan han åker hem?

11 comments:

 1. He, he. Mannen min skal snart ut og handle bleier, alltid spennende å se om han kommer hjem med rett sort!!

  ReplyDelete
 2. Hahah det kanske är en IT-sjuka? Min sambo lider isåfall också av IT-sjukan.
  Vet du vad? Bröllopet som jag var på i helgen var mellan en kille från Sverige och en tjej från Australien. Det hade varit riktigt kul att få gå på ett bröllop i Australien också ;)

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. Jag har nog börjat lida av samma sjuka tror jag, för jag svarade på någon annans inlägg i min egen blogg...

  ReplyDelete
 5. Har sett att du talar spanska ochsá, inte illa.

  ReplyDelete
 6. BRA! Du kommer att komma langt med det!

  ReplyDelete
 7. Hej! Jo, om jag kör knytvariant så sätter jag först fast snedslån nere i sprundet och sedan syr jag runtom i halsen på detta sätt syns inte skarven. Det har jag lite längre på båda sidor som används till knyt (det är bara att fortsätta att sy med raksöm trots att tyget inte är mellan).
  Om jag har knapp kör jag hela i ett stycke. Hoppas du förstod, annars är det bara att fråga igen :-).

  ReplyDelete
 8. Just ja, tyget är nytryckt. Köpt på Åhlens för 99 kr/m

  ReplyDelete
 9. Mın man ar lıkadan kan skıcka med en lısta och anda kommer ınte varorna hem. Betalnıngen kom fram och paketet ar skıckat hoppas att det dyker upp snart.

  ReplyDelete
 10. Jo jag klipper rakt ner i tyget i mitten på rundningen. Sen syr jag kantbandet. Först rakt ner sen viker jag liksom ner den andra delen och fortsätter att sy kantbandet och då blir det automatiskt en rundning, trots att det bara är klippt rakt ned. Förstår du? Det är mycket lättare att visa, jag är så dålig på att förklara..

  ReplyDelete