Sunday, July 26, 2009

Min dator har slocknat...

Först slocknade ljuset bakom skärmen så jag inte kunde se ett smack förutom ungefär tre centimeter längst ner. Sen blev det glapp så att sladdfanskapet inte gick att använda för att vare sig ladda upp batteriet eller plugga in i väggen. Dead.
Så nu börjar nästa fas; att försöka få mannen att ta ur hårddisken och överföra alla mina foton osv på sin dator eller hur det nu funkar. Det lär ju ta ett bra tag innan detta sker tyvärr om jag känner honom rätt (vilket jag anser mig göra efter tio år...). Så nu använder jag en laptop från stenåldern, en sån där med röksignaler och hörselapparat. Fast jag ska inte klaga, den är ju uppenbarligen bättre än min andra som inte funkar alls. Faktiskt så är den ganska bra säger maken, och jag får väl lita på honom eftersom han är datorkunnig.

Jag har sytt lite, men alla foton är på min gamla dator så det blir inte så mycket uppdaterat här innan jag har nåt att visa upp. Provsydde en jacka åt Max, men den blev ganska bra så jag brydde mig inte om att sy en till. Bra med knappar, för Max är för tjock om magen för ett blixtlås som går ända ner...
Tyget är ett gammalt påslakan , fodrat med grön stretchfrotté. Mönstret är ett Ottobremönster. Modellen är världens goaste lilla Max.

Sist men inte minst: Jade och kompisen Holly leker i "sandlådan". Never mind the gällivare häng på Jades byxor, men de är så blöta och fulla av sand att jordens dragningskraft vann...

8 comments:

 1. Superfin jacka och vilken dröm till sandlåda :-)!

  ReplyDelete
 2. Underbar jacka! Undrade var i all varlden du forsvunnit, tur att det 'bara' var datorn :)

  ReplyDelete
 3. Jorå, ganska bra sandlåda... =)
  Sofie, email kommer så fort jag får min email igen. Blir nog till att skaffa hotmail igen tror jag...

  ReplyDelete
 4. Vilken mysig jacka! Och vilken härlig sandlåda!

  ReplyDelete
 5. Trist med datorn, men fin jacka du gjort!

  ReplyDelete
 6. Jag lider med dig vad gäller datorn, fattar inte hur man klarade sig förut. Och så måste jag säga att jag är så impad över att du orkar provsy. Jag kör direkt, oftast utan mönster. Så blir det som det blir. Men annars tappar jag lusten. Jackan blev i alla fall kanonfin.

  ReplyDelete
 7. Nu har jag lyckats scanna in dronkmönstret i datorn, letade efter en mailadress här att skicka till men hittar ingen men du kan väl kanske maila mig?

  Väldigt snygg jacka du har sytt till lillkillen! Själv har jag inte lyckats sy en jacka ännu efter ett års sömnad/sybloggande!

  ReplyDelete
 8. For en søt gutt i herlig jakke! Og så heldige barna er som har en så fin strand å leke på:)

  Lykke til med dataen!!

  ReplyDelete