Tuesday, July 7, 2009

Abstrakt konst.
Så kan det gå när man får avocado på smörgås när man har bestämt sig för att man inte tycker om avocado längre (för som alla vet så tycker barn om en sak jättemycket, för att två timmar senare kräkas bara de ser samma sak. Och som mamma är det lite svårt att hänga med i svängarna).
När jag frågade vad i hela friden hon trodde hon höll på med, svarade hon med lugn röst "Look, Jade is doing painting". Sen tog hon ner en bit och satte upp den närmare den andra och sa "It is a puzzle now".
Hur håller man sig för skratt? För det är ju inte så bra om hon fortsätter måla väggarna med mat... Pappa tycker nog inte det är så kul, eftersom det är han som har målat väggarna (med färg...)

12 comments:

 1. She´s the new picasso för sjutton! Låt henne öva!!!

  ReplyDelete
 2. Ha ha ha... Vi har också lite "konst" hemma på våra väggar, dock inte med mat :-). Håller med om att det kan vara svårt att hålla sig för skratt ibland.

  ReplyDelete
 3. Kreativiteten har hon väl ärvt av någon?!

  ReplyDelete
 4. Ha, ha, godt at hun er litt kreativ da!! Og det er jo bedre med avocado på veggen enn tusj!!

  ReplyDelete
 5. Det är oerhört svárt att hálla sej för skratt i sádana lägen

  ReplyDelete
 6. Oh my! Ser att någon har varit där med en röd penna också... Mina pojkar har inte kommit på det där med att måla på väggarna än, varken med pennor eller med mat, men det kommer väl. Än så länge har de "bara" tagit tag i en tapetbit och rivit bort...

  ReplyDelete
 7. Hohihi! Snyggt- modern konst?-säger man till Pappa: blir värt mycket sedan!

  Här hemma valde mellansonen att "dekorera" köksgolvet med röd krita...snyggt...tur att det gick att sudda bort...mycket går att sudda bort från målade ytor eller plast har jag märkt...Yngsta tjejen hade jättekul med brorsans glömda tuschpennor på vardagsrumsbordet en gång också...då var det inte svårt att hålla sig för skratt...men det löste sig med sudd det med...!

  ReplyDelete
 8. Hahahaha att du fattade dig och tog fram kameran! Det är inte alltid man kommer ihåg det när de hittar på sina små upptåg

  ReplyDelete
 9. Hahaaa! Underbart! KReativ dotter :-D

  ReplyDelete
 10. Jorå, tuschpenna och krita pryder redan väggen men hon tyckte väl det skulle kompletteras med lite grön avocado. Som förövrigt blev brunt ganska snabbt... Väldigt kreativ.

  ReplyDelete