Thursday, July 2, 2009

Här är det bara symaskinerna som är varma...

...för det blåser full storm utomhus. Och 16 grader här är som minus 16 hemma. Minst!!
Nu orkar jag inte skriva så mycket, för jag skrev ett inlägg igår, men internetanslutningen (heter det så?) bröts när jag skulle lägga ut det. Och sen beslöt sig datorn för att stänga ner sig och starta om. Då fick jag ett sånt där raseriutbrott som till och med Jade skulle ligga i skuggan av, och beslöt mig för att gå och lägga mig istället för att slänga ut datorn genom fönstret. Min dator funkar inte så bra sen Max drog ner den i golvet. Jag har tejpat ihop den, men det är glapp nånstans. Och jag vet inte om Tomten kommer med en ny, för maken tycker inte att jag är kapabel att vara rädd om dyra saker (ska han säga som har backat in i två olika bilar med våran f.d sprillans nya Toyota RAV4, TROTS sånadär rear sensors som tjuter när man kommer för nära nåt objekt. Om det tjuter så ska man stanna, inte bara tänka "oj då, det piper, men lets keep reversing").

Iallafall så har jag sytt lite mer. Jag vill ju så gärna ha ett par av Kokalals retrobrallor, men tillsvidare får jag vänta lite med dessa och allt annat jag vill ha... (tills vår ekonomi har blivit lite bättre...). Så iallafall försökte jag mig på ett par liknande, och det passade bra, förutom att de var lite långa i benen. Jade blev också ganska nöjd att det inte blev en klänning. Hur får man sitt barn att gilla klänningar???
Lyckades hitta 8 meter av brun bomullsvelour på loppis, 200kr. Här kan man ju inte köpa velour i affär, så jag blev ju ganska nöjd med mitt köp...Nu ska vi gå ut och förmodligen blåsa bort...
Det blev ju världens längsta inlägg ändå, sorry...

7 comments:

 1. Supersnygga byxor!! Sitter perfekt! Vilket fynd med velouren!!
  Trist med datorn.. Jag har också en liten stökig en här hemma, det mesta blir vandaliserat..

  ReplyDelete
 2. Dom ser ju riktigt nice ut! :0)

  ReplyDelete
 3. Dom blev riktigt fina! Vilken tur du har som hittade sá mycket velour. Hár kan man inte heller köpa det och jag är barnsligt förtjust i det tyget ( Det gár sá lätt att fixa ett fel utan att det syns)

  ReplyDelete
 4. De blev ju jättefina! Bra pris du fick på velouren också! Önskar förresten att vi hade lite av eran blåst... här är så varmt!

  ReplyDelete
 5. Jättefina blev de! Var glad att du har barn med normallånga ben...när jag ska göra retrobrallor så ser de så konstiga ut på bild för jag har varit tvungna att göra benen kortare...men de ser fina ut på men jag lägger ju sällan ut livebilder..maken vill helst inte det...så lite för jag väl lyssna på honom då!

  Håll ut i stormen! Och jo, krångeldator är det värsta som finns!
  Här har det varit åskväder och regn nu på fm men nu kikar solen fram, men det ska visst komma mer...

  Schysst fynd med velouren! Dum fråga kanske: men varför är det så svårt med tyger i australien? Syr de ingenting?

  ReplyDelete
 6. Så kule de ble! Og de sitter jo perfekt på. Har sydd lignende til Jasmin, men hun nekter å ha dem på. Hun vil bare ha kjoler og skjørt...

  Håper ikke dere blåser helt bort!
  Og så bra at du fant så mye velour på loppis!!

  ReplyDelete
 7. Han är 1,5 i juli. Min dotter har alltid varit jättelugn och vid 1 trodde jag inte man kunde få en vildare unge än Elias, men sedan dess har det bara blivit värre... Undrar när det vänder?? Hur gammal är Max?

  ReplyDelete