Monday, February 8, 2010

Klurigt värre. Och bild på pappa.


Först en bild på pappa, av Jade tre år. Och nej, pappa går inte på droger (han har bara sådär stora ögon på bilden, och mungiporna går inte riktigt upp till kindknotorna). Och han har både armar och ben. Annars är det en slående lik bild. Picasso liksom, sådär ritade jag inte innan jag var fem bast allra minst!!!!

Nu till det stora klureriet-
Meedom 0-3 år ELLER Ulla Welinder Sy og strik 0-3 år?

Jag vill ha bra grundmönster till bebiskläder, och så får det ju gärna vara mönster på Singoallaklänning däri också.

Nu är klockan 11.54pm och jag borde sova. Och inte har jag gjort iordning Jade s lunch till imorgon än. Tygklipp på golvet. Odiskat i köket. Så himla organiserad så....

24 comments:

 1. Känner igen den där känslan av att "jag borde göra detta innan jag ska sova"...och resultatet blir alltid (oavsett vad man gör); sömnbrist :-). Men lycklig lyckas man förbli ändå :-)

  ReplyDelete
 2. :-) :-)

  Ska du ha singoallamönster ska du köra på Welinder!

  Sedan kan du ju alltid låna Meedon från bibblan!

  ReplyDelete
 3. Hi, hi, herlige hverdag!!
  Og så kul tegning av pappaen!

  Jeg har begge bøkene. Bruker mye Meedom, men Welinder til raglankjole (singoalla). Begge har jo gode basismønster, så tja...Hm, liker igrunnen begge jeg! Var visst ikke mye hjelp i det:)

  ReplyDelete
 4. Vilken snygging till man du har:) Duktig liten dotter som redan kan rita så fint! Tyvärr har jag ingen hjälp att ge ang böckerna förrutom att jag vet att Welinders singoallor är toppen! Snygg klänning du sytt i inlägget innan, kan inte se några fel på den och som sagt, man blir verkligen avis på alla snygga tyg du fyndar hela tiden!!!

  ReplyDelete
 5. I welinders böcker finns det även stickmönster (som jag inte kan använda då jag är stickanalfabet) vilket känns onödigt för mig.
  Kan du inte "skaffa" just singoallamönstret i de storlekarna? Och sedan välja Meedoms bok?

  Vet faktiskt inte hur jag skulle gjort...har ju båda tack och lov...men i början tror jag att jag använde Meedoms allra mest...

  Fin hjälp man är va!

  ReplyDelete
 6. Barns teckningar på människor är nog det finaste som finns. Här ritas det flitigt och alla tre har haft samma stil. Huvudfotingarna du vet.
  Kan tyvärr inte hjälpa dig med mönsterboks valet eftersom jag gör mina mönster själv. Men du verkar få många tips av andra.
  God Natt!

  ReplyDelete
 7. Snygg bild! :) Jag har bara Welinder och gillar den, men är faktiskt lite nyfiken på en Meedom också...Hm...svårt val det där! :)

  ReplyDelete
 8. meedom!!!!!! mycket bättre grundmönster. vill du ha singoallan från welinder kan jag skicka det åt dig (när det lugnat sig lite här) men jag säger MEEDOM utan tvekan.

  ReplyDelete
 9. Vilken härlig bild :D. Älskar klänningen i det förrförra inlägget. Så himla snygg!

  ReplyDelete
 10. jag håller med strömming, meedom, såklart! att hinna med ingenting och är helt slut med sömnen, det känner jag igen, och bara undrar när ska jag kunna sova, snälla tomte skicka sömnen nästa jul, bara det!

  ReplyDelete
 11. Underbar bild!
  Håller med Strömming, Meedom!

  ReplyDelete
 12. Bare si ifra hvis du vil ha Welinders singoalla mønster, så sender jeg det gjerne til deg:)
  -hvis du velger Meedom boka da!

  ReplyDelete
 13. Vilken cool pappa ni har där nere i Australien! /petra.h

  ReplyDelete
 14. Kjempeflott bilde av mannen i huset!!!
  Ellers ville jeg bare si "Ja Takk,begge deler" om bøkene ;)

  Om ikke annet,så kjøpe den ene nå og den andre neste lønningsdag..hehe..!

  ReplyDelete
 15. Halloj! Kul pappa!
  Förstod inte riktigt kommentaren du lämnade om mönster på singoallaklänning i mitt inlägg om nya tyger!? Den kanske inte var till mig utan till Strömming? Inte helt enkelt att hålla isär firrarna :)Ha det fint!

  ReplyDelete
 16. Hej!
  Kul teckning och rolig kommentar om att han inte går på droger...=)

  ReplyDelete
 17. Sá fick man äntligen se din man! Snygg, fast han ser lite hysterisk ut:)
  Naia ritar hela dagarna. Ibland ser det inte ut som nágonting och ibland har det massor av detaljer och ár väldigt fina. En kompis dotter ritade pá vággarna i sitt rum, ALLA och HELA väggarna. Grejen ár att hon var väldigt duktig pá att rita och det blev váldigt fint, fast mamman och pappan blev inte glada. Naia har "bara" ritat pá möblerna.

  ReplyDelete
 18. Hei- du ble trukket ut i min lille navnekonkurranse! Det vil si at litt vintage-stoff snart er på veg til varmere strøk. Send meg din addresse.

  ReplyDelete
 19. Fin bild på pappa! Du borde göra ett mönster av den!

  ReplyDelete
 20. Tänk så vacker teckningen hade blivit som broderi!

  ReplyDelete