Saturday, February 27, 2010

Green is the new green....


Inte så mycket att skriva, förutom att det gröna blommiga tyget är loppistyg som det bara fanns en liten bit av. Det prickiga är från affär, men jag tror inte jag tvättat det innan jag sydde, så det kan ju bli lite intressant hur den ser ut efter första tvätten. Speciellt som det blommiga tyget är klippt "åt fel håll", alltså inte med trådriktningen. Visserligen är det ganska så stumt, men har lite stretch iallafall. Var tvungen att klippa ut bitarna åt "fel håll" eftersom tyget var en långsmal bit. Nåväl. Har ett dolt blixtlås därbak. Antingen går det galant att sy i ett, eller så får jag sy om hundraelva gånger. Den här fick sys om hundraelva gånger, det bara gled och krånglade, sen fastnade blixtlåsfoten där oket och klänningen var ihopsydda, för det var för tjockt. Tålamodskrävande.....

Duger att rulla runt i gräset med iallafall, och det är väl det som är huvudsaken!!

Hur lägger man till en tävling i högerspalten??? Är med och tävlar hos Krimskrams, och vill göra som alla andra som lägger tävlingarna i högerspalten, BUT HOW???? Hur får man dit bilden???

18 comments:

 1. vilket go klänning! och jade ser strålande ut, i love green! gå inn på personalize, den sida man redigerar bloggen och tryck på add a gadget, då ska du välja image, som du har tidigare sparat bilden, skriv texten, lada upp bilden och länka till krimskrams, då är det bara ok. prova eller fråga mig igen! vill du att jag ska sprätta min green emil påslakan? har inte gör det, men halva kan vara din, om du vill.

  ReplyDelete
 2. Jättefin klänning...å alla fel å brister som du påtalar gör den bara ännu mer charmig:) Ang. din fråga: Högerklicka på bilden och spara den. Gå sedan in i din layout och tryck på Lägg till gadget och välj därefter Bild och kopiera länken till tävlingen. Voilá!!!

  ReplyDelete
 3. Ojdå...Aleisa hann visst före...haha...jaja nu vet du ju iaf hur du ska göra:)

  ReplyDelete
 4. I LOVE that dress so much! I wish I could read Swedish. I am going to follow your gorgeous blog too. X

  ReplyDelete
 5. Härlig klänning! Så bra att du inte gav upp med det trasslande blixtlåset:)

  ReplyDelete
 6. Det här är nog min favorit av alla dina klänningar. Men så många du sytt! Kan du inte ta en bild på Jades garedrob med alla klänningarna uppradade? Gissar att ni får massor av kommentarer i parken för barnens fina kläder?

  ReplyDelete
 7. Klänningen är jättefin! Roligt att ha hittat till din fina blogg, lägger till dig i inspirationslistan så att jag hittar tillbaka igen...

  ReplyDelete
 8. Pretty,pretty dresses!!!
  Du er så flink med de gamle stoffene,klipper,syr og tryller frem de søteste kreasjoner =)

  ReplyDelete
 9. Åh, så fin! Og så herlig å se bilde av Jade som er ute i bare kjolen:) Her er det virkelig vinter for tiden, så det virker lenge til jentene kan gå slik...

  ReplyDelete
 10. Nu börjar det väl bli fullt i garderoben för lilla Jade. Alla klänningar är dessutom olika i både modell och tyg du är snart klänningsexpert. Du måste lära dig en hel del när du syr så många olika modeller något nytt varje gång. Men det är ju så man lär sig.
  Ha det bra/ Mia

  ReplyDelete
 11. Åh, så fin!

  Jag har precis sömnadspaus för jag har ett kantband som ska på en body som beter sig precis som ditt blixtlås. Skam den som ger sig, men ibland behövs en paus i alla fall :)

  ReplyDelete
 12. THat green is very gorgeous.
  Knits from here http://www.craftymamas.net/zencart/, mail order, very nice quality. Thanks for visiting me!

  ReplyDelete
 13. Ság nu att du redan hade fátt utmaningen men du kan fá den av mej med om du har lust!

  ReplyDelete
 14. Hej!

  Jag sätter upp dig för två röster i min tävling!

  ReplyDelete
 15. Gud så söt klänning. Så fin hon är i den. Såg du annas (mjuka tygers svar) på mitt blogginlägg om fordonstygerna? Kolla där annars.
  Kramen/Johanna

  ReplyDelete
 16. Så godt å høre at den lille pakken kom fram til deg og at du likte elefantstoffet! Tenkte du skulle få litt jerseystoff, siden du ikke får tak i det så lett:) Håper du kan bruke det til noe!

  ha en fin dag:)

  ReplyDelete
 17. Vilken härlig klänning och vad fint den sitter på.

  ReplyDelete