Wednesday, February 24, 2010

Rosa ska det va'!!!!!


Ja, allt ska ju helst vara rosa numera, så då fick det bli så! Det rosa tyget med svampar och nyckelpigor var en föredetta sovsäck som jag slaktade. Det röda med rosa prickar, var ett rött med vita prickar innan jag tvättade det. Vintage eBay fynd, fast lite besviken blev jag när de vita prickarna blev rosa, men det blev inte Jade - hon blev jättenöjd. Mönstret är samma som till en singoallaklänning, men avklippt och med mudd nertill. Mudd i hals och ärmar också. Den ser väldigt "puffig" ut men det fick bli så eftersom tyget inte har någon stretch. Jade blev jättenöjd, och det är väl det som är huvudsaken!!

Ehäm... Harkel harkel. Tilläggas bör ju kanske så här i efterskott, att tyget är lila. Fast svamparna är ju förståss rosa. Och prickarna. Så lite rosa är det väl iallafall...

20 comments:

 1. Jättefin! Ser riktigt tjejig ut! :0)

  ReplyDelete
 2. Jättefin. Ser ut att göra sig riktigt bra till jeans också.

  ReplyDelete
 3. Oj vad fin! Jag gillar ju prickigt. Kul att kunna återanvända en sovsäk, det är nog inget man tänker på i första taget. Men du gjorde det fiktigt bra. Ser ut att bli höst hos er, kanske lite svalare och skönare? Ha det fint. /petra.h

  ReplyDelete
 4. Ser jättefin ut, förstår att din rosa älskande tjej gillar den! Du frågade om farfars knäppningen tidigare och det var inte så krångligt ändå, bara lite:) Hittade en instruktion här http://www.trollunge.com/syskolan/detaljer/sprund.htm. Vet inte om den är så bra eller så var jag lite trög när jag gjorde sprundet?!:)
  Lycka till om du provar!

  ReplyDelete
 5. Så söt blus med fina tygkombinationer. Svårt att tro att det är en gammal sovsäck. Den ser väldigt skön ut, lekvänlig och luftig.
  Ha det bra/ Mia

  ReplyDelete
 6. Vilken liten fashion icon du har som springer runt på lekplatsen. Modellen är ju helrätt. Kalastuff. Och perfekt för den stundade vintern. En ytterligare variant är att göra den nedre mudden bredare och viola! Plötsligt får du en helrätt muddklänning a la 80-tal som passar perfekt för tajts!!! Bara en tanke... Du är kalasduktig verkligen. Och dina färgkombisar är så roliga och glada. Och visst ska det vara rosa... Försöte en gång inhandla vintergarderoben i lila och brunt till lilla storan när hon var typ 3... Hon skrynkla ihop hela ansiktet och undrade "Ska jag ha det där?" med förtvivlan. Det varn bara att åka raka vägen tillbaka till affären och byta ut ALLT mot den rosa färgvarianten och problemet var löst. Idag ska allt vara svart... Hon är 8.

  ReplyDelete
 7. Stilig med rødt og rosa sammen! Jeg syns også du var heldig med klesvasken. Veldig kul fasong og mønsterkombinasjon. Polkadotter slår jo aldri feil.

  ReplyDelete
 8. Love it, love it , love it och så himla fint den sitter.

  ReplyDelete
 9. Så jättesnygg, jättesöt modell!

  ReplyDelete
 10. Härligmodell å vilken söt sovsäck det måste varit :)

  ReplyDelete
 11. gud, den är så cute! i love it, svampar och nyckelpiggor är de bästa jag vet. och som petra säger, verkar börja faller löv där, är det sånt?

  ReplyDelete
 12. Rosa og lilla, det kan vel ikke bli bedre!!

  Kjempefin, likte stoffene og modellen:)

  ReplyDelete
 13. Tuff! Jag fick också lite 80-tals vibbar.

  ReplyDelete
 14. Jaha, dá var det din tur att komma in i den rosa perioden. Vi har varit där i sisádár 3 ár och vad jag skulle tro ska det nog vara sá i 3 ár till. JAG har tom börjat tycka om rosa.
  ( jag ser ingen höst pá bilden)

  ReplyDelete
 15. Cool modell - både tröjmodellen och modellen som har tröjan på sig. Är det ett väldigt glansigt material (tänker på min sovsäck)? Inget fel på rosa - bara det inte blir FÖR gulligt, men den här är cool (som sagt).

  ReplyDelete
 16. Är helsåld på singoallor och det var en kanonfin variant. Cool och fin färgmatchning!

  ReplyDelete
 17. Jätte-fin! Ser tillräckligt rosa ut :)

  ReplyDelete
 18. Å så fin! Kul att du visade den på också, för den gjorde sig verkligen mycket bättre på en barnkropp än liggande på golvet ;)

  Paketet i posten nu!

  ReplyDelete
 19. first visit in here and I like a lot! beautiful sewings you have made ♥

  ReplyDelete