Monday, October 19, 2009

Mer klänningar...

Fick detta mönstret av Siri, och klippte ut en hel massa mönsterdelar eftersom jag inte visste vilka kombinationer jag ville ha. De blev sådär, duger att leka i tycker jag! Det tog en evighet att få dem klara för jag hade iinga blixtlås hemma. Väl inköpta, så var ett trasigt... Så det blev att sy i en knapp iallafall trots min aversion till knappar just nu. Jade vill inte ha nån av dem på sig, för hon vill ha på sig en gammal utsliten, för liten gul Pippi t-shirt som hon sover i.... Håhå, jaja.
Hittade dessa för femtio cents styck på en liten loppis i helgen, ganska som hittat tycker jag. Vi hade såna när jag var liten (liknande iallafall), fast dessa är i perfekt skick! Det står Arabia, Finland i botten. Nu ska jag googla dem, och se vad jag hittar!!

13 comments:

 1. Ja det är en kod som ska sättas in i en ruta på din bloggersida. Om du vill prova så kan du väl höra av dig på min mail. /Linn

  ReplyDelete
 2. Så fine disse kjolen også ble!
  Gøy at de blir så forskjellige:) Får håpe Jade vil ha dem på en dag..

  Og loppis skålene dine er så kule, heldige deg!!

  ReplyDelete
 3. fina klänningar, jag känner igen det där med knappar:-)

  ReplyDelete
 4. Hej, jättefina klänningar! Burkarna du hittat heter Pomona och gjordes av Arabia i början av 60-talet. De är väldigt populära i finland och brukar kosta upp emot 600 sek styck.

  //Lina

  ReplyDelete
 5. Hej!
  Söta klänningar jag gillar den i bruna färskalan.
  Känner igen det med att de inte är på humör för nya fina saker. Häng den i garderoben så kommer hon säkert att vilja ha på sig den en dag.

  ReplyDelete
 6. Jättefina klänningar!Håhåjaja!Den Pippi-den tjejen verkar vara populär här också...Men fy farao vad dyra pippiplaggen är (på Åhlens)! Betala 200kr för ett nattlinne, fabrikssytt! No way...men att hitta pippi-tyger i interlock verkar vara ett stort problem..ungefär som spiderman...

  ReplyDelete
 7. Nydelige kjoler og herlige bokser =)

  ReplyDelete
 8. en sånt ska jag sy till maxi,för jag tycker han är cool som f...., jag skulle göra en typ emilssjkorta halsen, kinakrage, vet inte, bara funderar, jag är så klänning besatt att jag ser bara klänningar i varje plagg jag syr, jeje, även om jag gör en mössa. ja, tyget funkar bra, till och med är mest lämplig till killarna, men modellen ser ut som en klänning, och min tanke var tunika eller kaftan, helt unisex, hoppas jag har lyckat. ska mejla adressen, ha en tevlig morgon???? midag?? eller är du på väg till sängen, är helt förvirrat idag. kram!

  ReplyDelete
 9. jag håller med dig, du har bara vunnit ett tävling, kram!

  ReplyDelete